Известие

Collapse
No announcement yet.

много гори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много гори

колеги, моля ви се помагайте! колата от подписа гори 14-15 градско. При това не я карам през деня, а повече вечер след 18ч. т. е. не в големите задръствания. Махнат е катализатора, ламбдата работи.

Помогнете моля ви се къде може да е причината, защото това ми идва в повече и почва да ме плаши!

Благодаря предварително на всички!

14 е нормално в тоя студ и в задръстване....
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

Comment

Не виждам нищо притеснително....просто е мн студено..може би я караш колега на къси разстояния
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

много гори

все пак температурите не са минусови и аз не карам ба в най-големите задръствания. А и извънградско разхода пак е 8/100. Можое ли нещо да се направи да се намали?

Разстоянията не са чак толкова къси, да кажем от центъра до младост?

Comment

Re: много гори

Първоначално публикувано от alra
          все пак температурите не са минусови и аз не карам ба в най-големите задръствания. А и извънградско разхода пак е 8/100. Можое ли нещо да се направи да се намали?

Разстоянията не са чак толкова къси, да кажем от центъра до младост?
          А лятото колко ти гори

Comment

нормално си гори 8 извън градско е перфект по малко от това не може..... може ако беше 2.0 16в аз за тва ме яд че зех 1,4 а гори като 2.0
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

яд

и мен много ме е яд, че не 1.8 или 2.0.

За лятото не мога да кажа със сигурност, защото ангр. ремък не беше добре и от това също вдигаше разхода. Но миналата пролет е имало моменти когато по подбалканската линия ми е давала разход 4,9 -5,0л.

Comment

Разхода ти е нормален бре колега...Квото и да правиш няма да се промени драстично Съдба е да горим много
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Аве тва тези АЛФИ са егати ламите Горят като за световно, аз направо се замаих. Сигурно ще слагам бидона с киселото зеле в багажника(газова уредба)

Comment

Първоначално публикувано от inna
                    Аве тва тези АЛФИ са егати ламите Горят като за световно, аз направо се замаих. Сигурно ще слагам бидона с киселото зеле в багажника(газова уредба)
                    Аве ще се сетите вие, ама първо ще строшите пари за 2-3 АГУ-та . .
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Мойта в студа ми даде 12 ,иначе 10 градско.Свалял съм я до 9, но педала съвсем леко трябва да се натиска.
                      146 1400TS

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                        Не виждам нищо притеснително....просто е мн студено..може би я караш колега на къси разстояния
                        да бе ... колко трее да направи, за да видиш? 27/100?

не е в ред колата просто ... ламбдата мое да отчита бог знае кво ако резонаторното гърне е калпаво ....
                        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                          Първоначално публикувано от trouble
                          да бе ... колко трее да направи, за да видиш? 27/100?

не е в ред колата просто ... ламбдата мое да отчита бог знае кво ако резонаторното гърне е калпаво ....

Ами съдя по това, че повечето колеги им дава този разход 13-14..или на всички са скапани колите (бензиновите) или Алфите толкова харчат зимата

Comment

Първоначално публикувано от SMIR
                            Мойта в студа ми даде 12 ,иначе 10 градско.Свалял съм я до 9, но педала съвсем леко трябва да се натиска.
                            Колега от Сливен..теб не съм те засичал тук ..
                            Я виж тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19432

Comment

е що не съдим по това, че на някои все пак им дава 12?

отделно колежката е написала 14-15, което не е 13-14.
                              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Working...
                              X